Bundgaards tøjbutik i Silkeborg

Bundgaards’ er en skøn modebutik beliggende i Silkeborg midtby, i tidligere apoteker lokaler.
Bundgaards’ slog første gang dørene op i år 2007, hvor søstrene Käthe og Helle Bundgaard stod bag og sammen drev butikken i ti år. I år 2017 overtog Käthe hele ansvaret og driver nu selv butikken. Bundgaards’ er en familievirksomhed med stort F. Blandt personalet er begge Käthes døtre og alle medarbejdere i butikken er en del af den lille familie – der er plads til alle.

Bundgaards’ er en livsstilsbutik der primært fokuserer på tøj. Derudover forhandles sko, beauty, accessories, smykker mm. Vi fører en bred vifte af skandinaviske brands i forskellige prisklasser. Det er vigtigt for os, at alle kan være med ift. budget og behov. Derudover ligger vi en ære i, at have nogle unikke brands og udvælge det helt rigtige til vores kunder, som man ikke finder alle steder. Man er altid sikret smukke prints, farver og skæve detaljer med fokus på tidens tendenser hos os.
Når du kommer på besøg hos os, i Bundgaards’, er det vigtigt for os, at du føler dig velkommen. Vi bestræber os på at skabe en afslappet og personlig stemning, og gør vores for, at yde den bedste service og en god oplevelse til dig.
Vi har mange skønne og loyale kunder, og elsker at holde arrangementer og forkæle dem. Det sker b.la. to gange om året til vores populære modeshows. Vi byder også vennegrupper, firmaarrangementer mm. på private shoppeaftener.
Vores lækre udvalg og personlige service, ønsker vi, at give videre igennem vores webshop. Webshoppen er det nyeste skud på stammen hos Bundgaards’ og vi glæder os meget til at komme i gang, og kunne sende lækre sager af sted til søde kunder i resten af landet.

Indehaver & Butikschef

Webansvarlig og indkøber.