Bundgaards tøjbutik i Silkeborg

Bundgaards’ er en skøn modebutik beliggende i Silkeborg midtby, i tidligere apoteker lokaler.
Bundgaards’ slog første gang dørene op i år 2007, hvor søstrene Käthe og Helle Bundgaard stod bag og sammen drev butikken i ti år. I år 2017 overtog Käthe hele ansvaret og driver nu selv butikken. Bundgaards’ er en familievirksomhed med stort F. Blandt personalet er begge Käthes døtre og alle medarbejdere i butikken er en del af den lille familie – der er plads til alle.

Bundgaards’ er en livsstilsbutik der primært fokuserer på tøj. Derudover forhandles sko, beauty, accessories, smykker mm. Vi fører en bred vifte af skandinaviske brands i forskellige prisklasser. Det er vigtigt for os, at alle kan være med ift. budget og behov. Derudover ligger vi en ære i, at have nogle unikke brands og udvælge det helt rigtige til vores kunder, som man ikke finder alle steder. Man er altid sikret smukke prints, farver og skæve detaljer med fokus på tidens tendenser hos os.
Når du kommer på besøg hos os, i Bundgaards’, er det vigtigt for os, at du føler dig velkommen. Vi bestræber os på at skabe en afslappet og personlig stemning, og gør vores for, at yde den bedste service og en god oplevelse til dig.
Vi har mange skønne og loyale kunder, og elsker at holde arrangementer og forkæle dem. Det sker b.la. to gange om året til vores populære modeshows. Vi byder også vennegrupper, firmaarrangementer mm. på private shoppeaftener.
Vores lækre udvalg og personlige service, ønsker vi, at give videre igennem vores webshop. Webshoppen er det nyeste skud på stammen hos Bundgaards’ og vi glæder os meget til at komme i gang, og kunne sende lækre sager af sted til søde kunder i resten af landet.

Indehaver & Butikschef

Käthe har boet i Silkeborg næsten hele livet. Hun har siden 1988 arbejdet i modebutikker i Silkeborg, inden hun åbnede sin egen forretning i 2007. Käthe er et velkendt ansigt i byen og bakker altid op om byens arrangementer. Hun er stolt af Silkeborg og mener at byen har mange lækre butikker at byde på.
Käthe er gift med Thomas, som er en stor hjælp i og uden for butikken. Sammen har de 3 børn og butikken er i den grad deres 4. Barn – Den kræver tid og kærlighed og det er her Käthe ligger næsten al hendes fritid og passion. Mode har altid været og er hendes store interesse og så elsker hun den daglige kundekontakt.

Hjælpepige

Sofia er Käthes yngste datter på 18 år. Sofia blev ansat da hun blev 15 år gammel. Hun går til dagligt på Silkeborg Gymnasium og hjælper til efter skole i hverdagene og lørdage.
Yndlingsmærker: Rabens Saloner, Odd Molly og Hofmann Copenhagen.

Webansvarlig og indkøber.

Julie er Käthes ældste datter på 26 år. Julie har arbejdet frem og tilbage i Bundgaards’ siden hun var 15 år gammel. I mellemtiden har hun boet i København og fået en søn og datter. I november 2017 blev Julie fastansat som butiksassistent og indkøber – og fra November 2018 ansat som webansvarlig. Julie er derfor hende som står for den daglige kommunikation med jer på webshoppen og I er altid meget velkomne til at ringe eller sende en mail til hende.